Od 4 do 24 listopada 2024 r. zapraszamy do Restauracji Projekt Strzelnica na niezwykłą kulinarną podróż po smakach polskiej kuchni! Czekają na Ciebie dwa wyjątkowe menu, które odkrywają polskie smaki w nowej odsłonie.

Zapraszamy na polską kuchnię pełną smaków, serwowaną przez naszych szefów kuchni, którzy dbają o każdy detal. Spróbuj unikalnego połączenia tradycji i kreatywności!

MENU 1

  • PRZYSTAWKA / ZUPA: Barszcz biały na gęsinie z jajkiem
  • DANIE GŁÓWNE: Policzki wołowe z puree z selera, fasolka szparagowa w omaście
  • DESER: Śliwki pieczone, sos waniliowy, orzechowa kruszonka

MENU 2

  • PRZYSTAWKA / ZUPA: Krem z kwaśnicy z krokiecikiem z wędzonego żeberka
  • DANIE GŁÓWNE: Kotlet cielęcy z jajkiem sadzonym, zapiekany ziemniak z masłem, karmelizowane buraczki
  • DESER: Karpatka

Jak wziąć udział w TYGODNIU KUCHNI POLSKIEJ?