Weź udział w Restaurant Week razem z nami w dniach 13.03 do 24.04.
Restaurant Week to najpopularniejsze wydarzenie kulinarne w Polsce. Zrzesza najlepsze restauracje. Na tę okazję najlepsi szefowie kuchni przygotowują autorskie menu. Zobacz co Projekt Strzelnica przygotowała na tę wyjątkową okazję.
Menu A :
- Brushetta z dyniową ricottą / warzywa confitowane / majonez bazyliowy / konfitura z czerwonej cebuli / płatki parmezanu.
- Makaron fusilli z sepią / owoce morza / emulsja winno-maślana z szafranem.
- Gorące maliny / lody waniliowe / prażone płatki migdałów.
Menu B:
- Krem truflowy / grzanka z tapenadą / parmezan.
- Ragout z sarny / powidła śliwkowe / placek ziemniaczany / miodowa konfitura z szyszek sosny / gruszka marynowana w winie.
- Kremowy sernik z białą czekoladą / żel pomarańczowy / karmelizowana skórka pomarańczy.